Kakucsi chili farm

Kakucsi chili farm

A háttér

2020. február 15. - karolyia

Budapestről kiköltöztünk, mert ez volt az álmunk. A várostól nem túl távol, de pont annyira, hogy megszünjön a nyüzsgés, a szomszédok ne a fejünkön táncoljanak, ne kelljen a kutyát lehordani kulázni.

Lassan három éve, hogy elhagytuk a büdös-koszos, agyonzsúfolt várost. Vettünk egy jóóóóó nagy házat, ami azt jeleni, hogy 120 m2 lakótér, 100 m2 pince és kb 60 m2 melléképület. Minden szuper, nagyon össze lett rakva (a falak és az alap, na meg a szigetelés), pedig 1980-ban épült. Igaz, hogy (többek között) a fűtés elég hulladék volt, de már (az is) hibátlan (soksoksok pénzért).

Van egy csomó projektünk, amikbe pesten esélyünk nem lett volna belefogni:

- sok kutya

- étkezési fürjek

- medence

- szép kert

- egyedi kutyafekhelyek, és egyéb hobbiállat gyártásához cuccok gyártása kizárólag újrahasznosított anyagokból. Ez még nem kiforrt, de már voltak vevőink is. Weboldalunk is még kezdetleges sajnos, de mindent a maga idejében...

- különleges chili és paradicsomok termesztése

Teljesség igénye nélkül, ezek a projektjeink vannak futóban. Ahogy a blog címéből is lehet sejteni, utóbbiról fog szólni. Szeretném dokumentálni a sikereket, kudarcokat. Hátha valakinek segít, vagy éppen valaki segít :)

A bejegyzés trackback címe:

https://kakuchili.blog.hu/api/trackback/id/tr1115475344

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása